måndag 14 december 2009

Måndagsträningar

Nu måste vi fatta ett beslut kring fortsättningen kring måndagsträningarna. Idagsläget är vi för får för att få till riktigt bra träningar. Tycker det är tråkigt att det blir så här, då det ligger mycket arbete bakom för att få till en så bra tid som 20.30 på måndagar ändå är. Hur ska vi då gå till väga.

Försöket med att publicera träningarna på internet går väl sådär, dels har tiden inte riktigt räckt till och samtidigt har uppslutningen varit begränsad då flertalet övningar ej gått att genomföra. Tycker ändå att det är något att bygga vidare på och tror att det kan bli bra.

Är inte intresset tillräckligt för att träna två gånger i veckan så kan vi enkelt avboka måndagstiderna. Jag tycker att vi skall rannsaka oss själva och skärpa till det lite. Måndagar 20.30 är träningstid, så kommer det vara även till våren. Det gäller att planera sitt arbete därefter och uppstår det ändå förhinder så hör man av sig och meddelar detta. Det är något som inte heller fungerar riktigt som det ska hos alla. Ni som vet med er att ni är dåliga på detta, skärp till er.

Då till själva träningen. Vi måste även där skärpa till det lite. Det funkar inte om folk ska stå och skjuta slagskott i evigheter efter avblåsningen. Egna övningar får man göra på sin egen tid, eller involvera resten av laget i dessa. Jag märker hur viktigt det är med att verkligen är att ha med sig visselpipa och ska i fortsättningen alltid ha det. Jag skall i fortsättningen se till att vara mer tydlig med det som ritas på tavlan. Vi ska inte behöva blåsa av och rita om varenda övning. Det är ju bara hockey vi sysslar med och tyvärr inte hjärnkirurgi.

Vi får väl ta fram något positivt också. Matchen mot Kållered var ju rolig för alla att spela och det tar vi med oss in i matchen mot Rörö.

John tog upp detta med medlemsavgifter i måndags och det är något som alla redan borde ha betalt, lös detta snarast eller meddela er! 1500kr ligger den på även i år och pyntas in på PG: 445 73 63 - 2. Glöm inte att ange ditt namn då du betalar! De som betalt i kronologiskt ordning:

Martin
Johan
Stellan
Simon
Daniel V
Robin
Freddan
Bosse
Erik
Tobbe
Mats
Daniel A
Niclas
Thomas H
Jacob

Så nu önskar jag alla en fortsatt trevlig vecka. Laget meddelas på onsdag. Kommande måndagsträning skall läggs även den ut i samband med detta.

Jag vill ha respons på det som skrivits, det innebär att man skriver en liten rad om vad man själv tycker kring framtiden angående just måndagsträningarna.

Med hopp om en ljus framtid!

Johan

3 kommentarer:

  1. Håller helt med ! Vi får faan skärpa oss. Alla får lyssna undergenomgång av övning och alla släpper puck när Johan blåser som man började med i Hockeyskolan :)

    Syns på Söndag gubbs då kör vi över Rörö!

    / Flight 14

    SvaraRadera